Hirdetés

kozterulet.lap.hu / Lomtalanítás

Lomtalanítás

Lomtalanítás Budapest, Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakossági lomtalanítás -okat, és közületi - irodalomtalanítás -okat . Az elmúlt években egyre nagyobb gondot jelent az életünk folyamán keletkezett hulladékok,lomok, hagyatékok eltüntetése , lomtalanítás.Mint mindig is voltak kiskapuk, úgy a lomtalanítás -nál is, ezek az illegális szemétlerakó helyek, ahol esetlegesen unokáink,gyermekünk másnap játszik,vagy akár mi is arra kirándulunk a hétvégén.

Feleslegessé vált tárgyakat (bútor, hagyaték, műszaki cikk, egyéb lom, ), lakás vagy iroda felújításkor keletkezett sittet zsákokban elszállítjuk, és hivatalos hulladéklerakó telepre szállítjuk. Nem kell megvárnia az éves lomtalanítás időpontját, csak egy telefon és megszabadítjuk lomjaitól. A sitt és egyéb szemét, lom szállítását zsákokban oldjuk meg.

Alapdíjunk (egyszeri költség!): 4000.- Ft (kiállási + fuvardíj ) Autóink óradíja: 4000.- Ft/óra Az autó díja tartalmazza a rakodóink munka díját is!!! + a lom lerakási díja: 1900 Ft/m3 Természetesen a lomokat a legkisebb térfogatúra daraboljuk.

Lomtalanítást, feleslegessé vált lomok (ócska vagy öreg bútorok, műszaki, elektronikai berendezések, ruhák, könyvek stb.) elszállítását vállaljuk magánszemélyeknek és közületeknek – Budapest minden kerületében és környékén a hét bármely napján, a nap bármelyik órájában.

Lomtalanítás a legtöbb helyen egy évben kétszer van. Gyakran előfordul, hogy nem lehet addig várni, egy lakásfelújítás befejezésével, vagy egy szomorú hagyaték feldolgozásával. A régi bútoroktól, lakásfelújítás utáni törmeléktől két módon szabadulhat meg. Ha konténert rendel, vagy lomtalanító autót rendel!

Lakások,családi házak,irodák,pincék és padlások lomtalanítását-teljes kiürítését vállalom!

Sittszállítás gyorsan, olcsón, pontosan. Tel.: 06(1)220-4804/06-20-414-0720 Konténeres szállítás rakodása, Kerti és zöldhulladék-, Lomtalanítási és vegyeshulladék-, Köbméteres építőanyag-, Építési és bontási törmelék elszállítása.

Ha konténerre van szüksége, akár sittszállításra, akár lomtalanításra, ránk számíthat.

kommunális és szelektív hulladékgyűjtés, építési-bontási hull. elszállítása, gépi földmunka, téli úttisztítás

Lomtalanítás, hulladékgyűjtés, konténeres sittszállítás

Lomtalanítás MOST AKCIÓS ÁRAKKAL! Konténeres szállítás!

Hulladék elhordás Budapestről

Konténeres sitt, lom, szemét, zöldhulladék szállítás Budapesten és környékén. Ömlesztett építőanyagok (sóder,homok,murva,kavics, termőföld) kiszállítását is vállaljuk. Hétfőtől-Szombatig 6tól-17óráig állunk minden kedves megrendelőnk rendelkezésére. Gépi és kézi rakodást valamint lomtalanítást is vállalunk!

Konténer rendelés, konténeres szállítás Budapesten és környékén. Mindenfajta hulladék elszállítását vállaljuk legyen az építési vagy bontási törmelék, lomok, kommunális szemét vagy kerti hulladék. 3-12m3-ig rendelkezünk konténerrel akár lenyithatóval is. Természetesen vállalunk építőanyag kiszállítást akár zsákos formában is.

Mi elszállítjuk, feltakarítjuk, kipucoljuk az Ön lakását ezzel megszabadítjuk a már feleslegessé vált holmiktól. Az ingyenességünk titka, hogy a még használható tárgyakat értékesítjük, az eladhatatlanokat ingyen felajánljuk, a szemetet szeméttelepre szállítjuk. Csak olyan lomtalanításokat vállalunk ahol nem kizárólag szemét van! Magánszemélyként - magánszemélyeknek.

A sittszállításnak köszönhetően végre megtisztíthatja kertjét azoktól a hulladékoktól, melyeket már több éve gyűjtött össze! Mi sem egyszerűbb, mint velünk rendezni a konténer rendelést! Cégünk több éves működése alatt kellő rutinra tett szert a hulladékszállítás véghez vitelében. Konténer rendeléssel állunk rendelkezésére Budapest teljes részén!

Lomtalanítást vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, pincétől a padlásig. A megunt bútorait, elromlott háztartási gépeit rövid határidővel elszállítjuk. A munkát igényesen, tisztán végezzük el és az elszállított lomokat minden esetben az erre a célra kijelölt szemétlerakó telepre szállítjuk! Ne várja az éves lomtalanítást, hívjon minket és gyorsan, olcsón megszabadítjuk a lomhulladéktól!

Meghatározás:

Naponta használjuk őket: tereinket, utcáinkat, járdáinkat, útjainkat. A közterületekről talál sok érdekes információt, a közterületekkel kapcsolatos szabályokról, rendeletekről kap tájékoztatást ebben a gyűjteményben az érdeklődő. Közterületeinkkel foglalkozó fórumok, blogok, fotógaléria, külföldi oldalak, akadálymentesítésről szóló linkek, közterületi reklámok, hírek, aktualitások.

Naponta használjuk őket: tereinket, utcáinkat, járdáinkat, útjainkat. A közterületekről talál sok érdekes információt, a közterületekkel kapcsolatos szabályokról, rendeletekről kap tájékoztatást ebben a gyűjteményben az érdeklődő. Közterületeinkkel foglalkozó fórumok, blogok, fotógaléria, külföldi oldalak, akadálymentesítésről szóló linkek, közterületi reklámok, hírek, aktualitások.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Lomtalanítás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés